Ανοιξιάτικος περίπατος στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και στον Εθνικό κήπο!!!

Αγαπημένοι μας φίλοι, έφτασε η ώρα!

Φέτος, μετά από πολλλλλυυυυυυ καιρό ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά και να κάνουμε έναν καταπληκτικό περίπατο στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου και στον Εθνικό κήπο!

Σας περιμένουμε όλους στις 10:15π.μ. στην γωνία Ηρώδου Αττικού και Βασ. Σοφίας για να συγκεντρωθούμε και να δούμε το Άγημα Ευζώνων που παρελαύνει από το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς μέχρι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου πραγματοποιείται η επίσημη αλλαγή Φρουράς, με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τελετουργικό (εμείς θα δούμε μόνο την αρχή, καθώς θα συνεχίσουμε προς το Προεδρικό Μέγαρο).

Θα συνεχίσουμε την βόλτα μας προς το Προεδρικό Μέγαρο (απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας) όπου θα δούμε τον κήπο αυτό με την μεγάλη ιστορική κι όχι μόνο σημασία και στην συνέχεια θα καταλήξουμε στον γνωστό σε όλους μας Εθνικό Κήπο για γυμναστική και ασκήσεις χαλάρωσης και για να κανονίσουμε τις επόμενες εξορμήσεις μας!

Η συμμετοχή μας στον περίπατο είναι δωρεάν. Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια και σας περιμένουμε να γνωρίσουμε την Αθήνα μας!Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 213-2086698 και 6979252570 (καθημερινές : 10:00 – 15:00 ) ή στο info@osteocare.gr.

Μοιράσου τη γνώση. Κοινοποίησε το!