400 δωρεάν εξετάσεις για τον Σύλλογο Πεταλούδα από την INTERSPORT !

Μέσα από μια καινοτόμα, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η INTESPORT μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος του νέου κινήματος INTERSPORT #WOMANISM, που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες. Το INTERSPORT #WOMANISM δημιουργήθηκε ειδικά για τη γυναίκα του σήμερα, τη γυναίκα που είναι καθημερινή “αθλήτρια” της ζωής. Στόχος του να εμψυχώνει και να εμπνέει κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει επιλογές κι όχι συμβιβασμούς, για τη γυναίκα που ψάχνει στο σώμα της να βρει τη δύναμη και όχι την αδυναμία. Το #womanism φιλοδοξεί να γίνει σύνθημα, να δημιουργήσει ένα ρεύμα, ένα κίνημα αλληλοϋποστήριξης για τις γυναίκες που καλούνται να ισορροπήσουν ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους τους.

Η INTERSPORT, μέσω του νέου της κινήματος, στηρίζει έμπρακτα και ενισχύει το έργο του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα. Δημιούργησε το #womanism challenge και προσκάλεσε τους χρήστες των social media να κάνουν post με ιστορίες γυναικών που τους εμπνέουν. Τα social media πλημμύρισαν από ιστορίες ξεχωριστών γυναικών, που αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι η ανεξάντλητη δύναμη που έχουν μέσα τους.  Μόλις το #womanism challenge έφτασε τις 1.000 συμμετοχές, η INTERSPORT προσέφερε στην Πεταλούδα 400 μετρήσεις οστεοπόρωσης σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Περισσότερες πληροφορίες στο https://womanism.intersport.gr.

Σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα του Συλλόγου σε 11.200 άτομα, το 46% των γυναικών δεν έχει κάνει ποτέ μέτρηση οστεοπόρωσης και το 66% δεν ασκείται ποτέ. Επομένως, η οστεοπόρωση είναι μια «σιωπηλή» επιδημία που αφορά άμεσα στις γυναίκες και αντιμετωπίζεται προληπτικά με την άσκηση.

Η INTERSPORT και ο Σύλλογος Πεταλούδα γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της πρόληψης και του ρόλου της άσκησης καθώς και της έγκαιρης ενημέρωσης και ξεκινούν μια συνεργασία με προγράμματα στήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών.

Η αρχή έγινε με την παροχή αυτών των 400 δωρεάν εξετάσεων και μέσα στην χρονιά θα ανακοινωθούν επιπλέον δράσεις!

Μοιράσου τη γνώση. Κοινοποίησε το!