• Η επαρκής πρόσληψη ασβεστίου είναι σημαντική παράμετρος οποιουδήποτε προγράμματος βελτίωσης της σκελετικής υγείας σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Αυξημένη πρόσληψη ασβεστίου είτε μόνο μέσω της διατροφής είτε μέσω και των συμπληρωμάτων σε συνδυασμό με βιταμίνη D οδηγεί σε αύξηση της οστικής πυκνότητας. Το Bone-Vio αποτελεί μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη επιλογή:
    • Περιέχει 1200 IU Vitamin D και 600 mg Κιτρικό Ασβέστιο.
    • Ακόμη, το Bone-Vio περιέχει 2gr FOS (φρούκτο-ολιγοσακχαρίτες) επιδρώντας θετικά στο εντερικό μικροβίωμα.
  • Οι πόνοι στις αρθρώσεις αποτελούν σύνηθες φαινόμενο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν ταλαιπωρούν και νεότερα άτομα ως αποτέλεσμα τραυματισμών, αυξημένου σωματικού βάρους ή συνεχούς μηχανικής καταπόνησης. Ανάλογα με την αιτία και το βαθμό φθοράς των χόνδρων των αρθρώσεων, ο πόνος στην άρθρωση μπορεί να συνοδεύεται από αίσθημα πίεσης, οίδημα ή δυσκολία στην κίνηση. Το Enzysamine, περιέχει τα σημαντικότερα και απαραίτητα δομικά συστατικά των χόνδρων καθώς και ένα ενζυματικό σύμπλοκο έρευνας και ανάπτυξης της Eubage Laboratories που αυξάνει την απορρόφηση των συστατικών αυτών από τον οργανισμό. Το ενζυματικό σύμπλοκο C89 αναπτύσσει κυρίως τις ενζυματικές αντιδράσεις της υδρολάσης, οξειδοαναγωγάσης και κυτταρινάσης, συμμετέχοντας σε διάφορες βιοκαταλυτικές και συνεργιστικές βιοχημικές αντιδράσεις.    
  • "Μαγειρεύοντας με την Πεταλούδα!" Μαγειρέψτε απλές και σίγουρες συνταγές πλούσιες σε ασβέστιο για μια καλύτερη σκελετική υγεία! Στις 68 σελίδες του, περιέχονται υπέροχα ντιπ και σάλτσες, σαλάτες & ορεκτικά, κυρίως πιάτα, επιδόρπια αλλά και μια ειδική ενότητα για να φτιάξετε μόνοι σας υλικά που θεωρούνται "μόνο του εμπορίου" όπως τυρί και γιαούρτι!
  • Καρφίτσα (Pin) με το πεταλουδάκι μας, στα χρώματα του Συλλόγου με εύκολο κούμπωμα!
  • Κολιέ ή βραχιόλι, βραχιόλι ή κολιέ, το πεταλουδάκι μας γίνεται κόσμημα για όλες τις ώρες! Η ομορφιά του απλού και απέριττου σε ασήμι 925°!
  • Μπλουζάκι τύπου "T-shirt" με διακριτικό σχέδιο στο μπούστο ιδανικό για όλες τις ώρες! Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι, μεγάλης πυκνότητας, εξαιρετικής ποιότητας και ραφής με μεγάλη αντοχή στα πλυσίματα! Δεν γνωρίζετε το μέγεθος σας; Κατεβάστε τους οδηγούς για άνδρες και γυναίκες να βρείτε το δικό σας μέγεθος!