«Είσαι στην εμμηνόπαυση; Εξετάσου τώρα!»

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα, προκειμένου να στηρίξει την υγεία των γυναικών στην εμμηνόπαυση, δίνει την ευκαιρία σε 150 γυναίκες να επισκεφθούν δυο εξειδικευμένους ορθοπαιδικούς- εθελοντές του Συλλόγου και να λάβουν πλήρη ιατρική γνωμάτευση για την πορεία της σκελετικής τους υγείας.

Το πρόγραμμα αφορά σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, οι οποίες κατόπιν επικοινωνίας με τον Σύλλογο Πεταλούδα θα λάβουν από τα γραφεία του Συλλόγου ένα voucher/κουπόνι με μοναδικό κωδικό, προκειμένου οι τελευταίες να κλείσουν ραντεβού για να επισκεφθούν τους γιατρούς-εθελοντές του Συλλόγου.

Οι ασθενείς που δικαιούνται το voucher/κουπόνι θα πρέπει να έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, τις οποίες θα προσκομίσουν στους γιατρούς. Οι εξετάσεις αυτές είναι: 25-OH-Βιταμίνη D3, Παραθορμόνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ακτινογραφία Σ.Σ., Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ) Σ.Σ. ή ισχίου (ή και τα δύο), Ασβέστιο ούρων 24ώρου.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως των κουπονιών. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα κουπόνια, παρακαλώ, όπως επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα: 213 2086698 , 6979 25 25 70.

Μάθε πως μπορείς να βοηθήσεις!