10ο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας!

Tα τελευταία νέα γύρω από την οστεοπόρωση!

 

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, για ακόμη μια φορά, το 10ο ετήσιο ενημερωτικό Συνέδριο Σκελετικής Υγείας! Κάθε χρόνο, στο συνέδριο  προσέρχονται 1000 και πλέον επισκέπτες για να παρακολουθήσουν ομιλίες γύρω από την σκελετική τους υγεία από τους πιο εξειδικευμένους επιστήμονες του χώρου ενώ έχουν και τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων!

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες ομιλίες, αξιοσημείωτη υπήρξε η εκτενής αναφορά στους νέους τρόπους αντιμετώπισης της οστεοπόρωσης καθώς στα νέα δεδομένα. Τα διφωσφονικά, μια εξαιρετικά δημοφιλής κατηγορία φαρμάκων για την καταπολέμηση της οστεοπόρωσης, είχαν ένα εξαιρετικό νέο για όλους τους ασθενείς που λαμβάνουν θεραπεία! Πλέον η αγωγή μπορεί να γίνει πιο εύκολη και φιλική χάρη στην πρόσφατη κυκλοφορία του διφωσφωνικού αλενδρονάτη σε αναβράζουσα μορφή! Όπως αναφέρθηκε κι από τους ομιλητές του Συνεδρίου το πόσιμο ρυθμιστικό αναβράζον διάλυμα της αλενδρονάτης επιφέρει μείωση της γαστρικής οξύτητας (pH) με αποτέλεσμα την εξάλειψη των δυσπεπτικών ενοχλημάτων που προβλημάτιζε τους ασθενείς. Έτσι, με τα νέα δεδομένα, ο ασθενής συμμορφώνεται απόλυτα στην θεραπεία του, επιτυγχάνεται το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα και ενισχύεται ο αγώνας κατά της οστεοπόρωσης.

Στόχος και όραμα του Συλλόγου μας, είναι το συνέδριο να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με συνεχώς αυξανόμενες παροχές που έχουν ως στόχο να επωφελούνται όλοι, τόσο των δωρεάν προληπτικών ελέγχων, όσο και της ενημέρωσης γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στην σκελετική υγεία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας και την υποστήριξή σας!

Δείτε τις φωτογραφίες μας εδώ!