Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

Ψυχαγωγικοί περίπατοι:

Κάθε άνοιξη αλλά και το φθινόπωρο ο Σύλλογος Πεταλούδα διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ψυχαγωγικούς περιπάτους που κάθε φορά έχουν και διαφορετικό θέμα. Οι περιηγήσεις μας ποικίλουν και περιλαμβάνουν από ξεναγήσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέχρι και γυμναστική στον εθνικό κήπο. Η συμμετοχή στους ψυχαγωγικούς περιπάτους είναι δωρεάν για όλους (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που περιλαμβάνουν είσοδο σε κάποιο μουσείο). Επικοινωνήστε με την γραμματεία του Συλλόγου να ενημερωθείτε για τους επόμενους περιπάτους.

Εκδρομές

Η Πεταλούδα εδώ και χρόνια διοργανώνει εκδρομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, οι οποίες είναι ανοιχτές προς όλους. Οι εκδρομές έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα και οι υπεύθυνοι του προγράμματος αυτού, ο κος Χρήστος Κομισόπουλος και η κα Αναστασία Κοτσοπούλου καταφέρνουν να διοργανώνουν πάντα μοναδικές αποδράσεις. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία του Συλλόγου για να ενημερωθείτε για τις επόμενες εκδρομές.

Κοπή πίτας

Η εκδήλωση της κοπής της πίτας έχει γίνει πλέον θεσμός! Στην αρχή κάθε χρονιάς, μαζευόμαστε σε ένα ωραίο μαγαζί με μουσική και διοργανώνουμε το πιο διασκεδαστικό ξεφάντωμα όλης της χρονιάς! Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μέλος για να μπει στην παρέα μας! Το μόνο που χρειάζεται είναι κέφι και καλή διάθεση!