Νιώθεις δυσκαμψία στις αρθρώσεις; Αθλείσαι συστηματικά;
Ο Σύλλογος Πεταλούδα δίνει την ευκαιρία σε 500 άτομα που επιθυμούν να ενισχύσουν τις αρθρώσεις και να βελτιώσουν την κίνησή τους να λάβουν για 3 μήνες δωρεάν το συμπλήρωμα διατροφής SUPERFOODS OSTEOAID και να μας πουν την γνώμη τους.
Το SUPERFOODS OSTEOAID* είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί στα φαρμακεία, το οποίο συμβάλλει στην υποστήριξη και την καλύτερη κίνηση των αρθρώσεων, καθώς και στη βελτίωση της δυσκαμψίας, λαμβάνοντας μόνο 1 κάψουλα καθημερινά.
Το SUPERFOODS OSTEOAID περιέχει το καινοτόμο συστατικό ΝΕΜ® (Natural Eggshell Membrane) από τη μεμβράνη του κελύφους του αυγού, η οποία υπόκειται σε παντεταρισμένη μέθοδο επεξεργασίας. Λόγω αυτής της μεθόδου, λαμβάνεται ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που βοηθά στην κίνηση των αρθρώσεων. Η δραστικότητα του υποστηρίζεται από 12 κλινικές μελέτες**, με ορατά οφέλη στις πρώτες ημέρες από τη λήψη του.
Στη μελέτη μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες που διαμένουν στην Αθήνα, οι οποίοι επιθυμούν να βελτιώσουν την κίνησή των αρθρώσεων λόγω ηλικίας ή λόγω παραπάνω κιλών ή λόγω έντονης σωματικής δραστηριότητας (π.χ. δρομείς, καλαθοσφαιριστές). Εξαιρούνται τα άτομα που έχουν αλλεργία στο αυγό.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε: 2132086698, 6979 25 25 70, 6979 25 10 25, info@osteocare.gr.
……………………………………………………………………………………………………………
* Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μην υπερβαίνετε στη συνιστώμενη δόση. Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (<25oC). Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
**Κλινικές μελέτες
1. Damjanov et al., J Arthritis (2019), 8:5
2. Eskiyurt et al., J Arthritis (2019), 8:4)
3. Ruff et al., J Nov Physiother (2019), 9:3
4. Ruff et al., Clin Interv Aging (2019), 13:285-295
5. Wedeking et al., M Rheuma (2016), 27:5
6. Ruff et al., Veter Med (2016), 7:113-121
7. Brunello et al. (2016) Int J Clin Med, 7:169-175.
8. Sim et al., J Nutri and Health (2015), 48:4
9. Ruff et al., J Inflam (2015), 8:49-57
10.Danesch et al., J Arthritis (2014), 3:3
11.Ruff et al., M Resea inflame (2014), 3:1
12.Benson et al., J Medi Food (2012), 360-368